... A mozgás szabadságáért!

sportopedus@gmail.com

  8000 Székesfehérvár, Várkör út 56. II. emelet

  +36304496607

Hírek, Újdonságok:

2 akcióval indítjuk a 2024-as évet!

A Sportopédusban bízunk benne, sokaknál az újévi fogadalmak között a több mozgás, sportolás is szerepel. A kezdés, újrakezdés mindig nehéz feladat.

Ebben szeretnénk segíteni 2 akciónkkal!

Az ízületi porc védelmére, fájdalommentes használhatósága nagyon fontos, ezért JANUÁR 08-tól a Sportopédusban a 3.generációs Reviscon Plusból 3.000 Ft, a Mono árából 6.000 Ft KEDVEZMÉNYT adunk!
 
Így a Reviscon Plus 27.000 Ft, a Reviscon Mono 39.000 Ft-ba kerül. Térd- és csípőízületi panaszok esetén ajánlott. Ízületenként 1 ampulla szükséges.
 
Fontos tudnivaló‼️
Aki már kapott ilyen terápiát kontroll vizsgálat, aki még nem kapott ilyet, 30 perces vizsgálat előzi meg az injekció beadását.
 
 
A hyaluron savas injekció a legjobb konzervatív porcvédelem! Nevezik folyékony protézisnek is. Tulajdonképpen megállítja a kopásos folyamatokat, megerősíti a porcot hosszú időre! (Az autóba is kell néha olajat cserélni, az ízületnek is jólesik néha egy kis kenés, hogy olajozottan, fájdalommentesen működjön)
A Reviscon Prospektuson az 🐘 szimbólum a stabilitást, terhelhetőséget, a 🦘szimbólum a rugalmasságot jelenti.
 
Tudjuk, hogy nagyon népszerű a futás, de aki azzal kezdi például a fogyókúrát, vagy egy hosszabb kihagyástól is berozsdásodhat a ‘futómű’, gyorsan szembesül vele, hogy megfájdulnak az ízületei és bizony annyi az újévi fogadalomnak🏃🏼🏃🏻‍♀️
 
 
Szeretnénk felkészíteni a megfelelő sportra ízületeit, izmait és természetesen keringési és légző rendszerét. Az alap állóképesség elengedhetetlen a folyamatos, fájdalom és sérülésmentes sportoláshoz, fejlődéshez!
 
 
Funkcionális, erőnlét edzéseink első alkalma ingyenes későbbi bérletvásárlás esetén, egyébként féláron próbálhatja ki.
Keressék bátran kollégáinkat Farkas Gergőt, Nyakas Krisztinát.
Kicsit speciálisabb igénnyel Törteli Zolit is kereshetik.
 
 
További információk és elérhetőségeink:
💻 E-mail: sportopedus@gmail.com
☎️ Telefonszám: +36 30 449 66 07